Детска учителка забогатя от интернет

- реклама -


Детска учителка спечели златна монета във фейсбук. Късметлийката е петдесет и пет годишната Атанаска Пенева от град Русе. Тя уж на шега решила да участва във фейсбук играта заедно с още 11 000 други.
Условието на TavexGame било да познае цената на една унция злато по фиксинга на БНБ. Предположениетo й e само на 4 стотинки дистанция от точната сума – 2602,41 лева. Късметлийката сега се радва на монетата „Канадски кленов лист” на стойност 2715 лв., 31 грама и от чисто 24-каратово злато. Атанаска в момента работи като счетоводител, има две дъщери и за първи път в живота си изпробва своя късмет. Тя никога не е пускала дори тото, а ето, че ден преди финала, случайно попада на играта. Именно заради това Атанаска гледа на монетата като на своя талисман и ще я пази за късмет, вместо да я осребри. Поради големия интерес и многобройните фенове на фейсбук играта, организаторите от TAVEX планират разширение. Новото й издание за месец ноември ще включва и всекидневни награди. Отговорилите правилно на въпроса на деня ще се състезават за сребърна монета. Голямата месечна награда си остава една унция злато. Победителят ще се радва на „Виенска филхармония”, която е сред най-търсените от купувачите на злато в цял свят. Дизайнът й е посветен на прочутия в цял свят оркестър,  изработена е от злато с чистота 999,9 и е с най-големия диаметър спрямо останалите монети от 1 тройунция в света. Фейсбук играта е напълно безплатна и предлага на всеки участник равен и реален шанс за победа, като вероятността да спечели е стотици пъти по-висока в сравнение с други подобни игри. Следенето на борсовата цена на златото не е задлъжително, но увеличава многократно шансовете за победа. За да е още по-примамлива за всички участници, играта дава награда винаги, дори когато нито един играч не е познал точната цена. В такъв случай, монетата отива при онзи, чието предположение е най-близо.

 

 

Играта е достъпна на адрес:
http://apps.facebook.com/tavexgame
Линкът води да към:  http://apps.facebook.com/tavexgame?utm_source=Wtora&utm_medium=Vsichko&utm_content=PR&utm_campaign=Iliqna

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -