Deskjet Ink Advantage

- реклама -

 HP открива безплатен копирен център и предлага по-голям избор от достъпни решения за печат с новите принтери Deskjet Ink Advantage

На атрактивен корнер в  The Mall актьорите Дарин и Деян Ангелови представиха новата стратегия на компанията

Днес в The Mall, популярните актьори Дарин и Деян Ангелови представиха по атрактивен начин новата стратегия за печат на HP, която дава възможност за принтиране до 2 пъти повече страници на същата цена, без да прави компромис с качеството. Най-голямата технологична компания в света обяви обновеното си портфолио от мастиленоструйни принтери. Всичко това се случи на откриването на безплатния копирен център, чиито посетители могат да се уверят в качествата и възможностите за печат на новите продукти на HP.

 Всеки посетител на The Mall ще има възможността да се запознае с функциите на най-новите мастиленоструйни принтери и да принтира свободно важните за него документи в рамките на 5 дни –  от 13 до 17 септември на партерния етаж.

 

Представителите на HP ще запознават подробно желаещите с новите системи за печат Ink Advantage и ще предоставят възможност да принтират свободно необходимите документи и да удовлетворят нуждите на учениците, учителите и родителите преди и за първия учебен ден. Заедно с 2 пъти по-полезната информация, която ще получат в къта на HP,  в него ще открият и 2 пъти повече забавления. Гостите на търговския център ще развихрят свободно своето въображение и с помощта на професионалист ще създадат заедно бижута от хартия.

 

HP е първата компания, която представи серията Ink Advantage, позволяваща на потребителите да печатат до два пъти повече страници на същата цена с най-широката гама в България. Новата линия мастиленоструйни принтери на HP Deskjet Ink Advantage е обогатена с нови функции и по-високи скорости на печа. Същевременно предлага различна ценови предложения за задоволяване разнообразните нужди на клиентите от домашните потребители до малкия и среден бизнес. Оригиналните мастилници на HP, които се използват с принтерите Deskjet Ink Advantage, могат да печатат до 600 страници, предоставяйкидокументи с архивно и снимки с лабораторно качество. Иновативните системи HP Ink Advantage позволяват на студентите да блеснат със своите способности като разпечатват образователно съдържание и изключителни училищни проекти на достъпна цена, докато домашните офиси, малкия и среден бизнес могат да се насладят на надежден печат с ниски експлоатационни разходи.

 

“HP има несравним опит в предоставянето на водещи в индустрията иновации, както и на възможности за избор на потребителите. Обновеното портфолио от мастиленоструйни принтери HP Deskjet Ink Advantage на компанията ще предложи по-достъпни решения, които ще позволят на клиентите ни да печатат повече на по-ниска цена без компромис в качеството или надеждността на устройствата,“ сподели Георги Филипов, продуктов мениджър печатни системи

 

 

 

Повече информация за принтерите от серията HP Deskjet Ink Advantage:

Многофункционалният принтер HP Deskjet Ink Advantage 2515 и 3515 All-in-One, които вече се предлага с интуитивен графичен дисплей за лесно печатане, сканиране, копиране и автоматичен двустранен печат. Учениците могат да се възползват от достъпни разпечатки без бели полета с HP качество за създаването на впечатляващи курсови работи и проекти. Новите многофункционални принтери HP Deskjet Ink Advantage 3525 и 5525 e-All-in-One предлагат безжичен директен печат от HP, позволяващ на потребителите да печатат с лекота от мобилни устройства с безжична връзка без необходимостта от мрежа или рутер. От същата серия е и принтерът HP Deskjet Ink Advantage 6525, който притежава  функцията сканиране към е-мейл адрес и пести хартия с автоматичния двустранен печат. Създава устойчиви на избледняване и вода снимки и документи.

 

 Многофункционалните принтери HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One и 4625 e-All-in-One предоставят на потребителите възможности за печат, сканиране, двустранно копиране и факс, както и за спестяване на до 40% от консумираната енергия с планиран режим за включване и изключване на устройството. Те са идеален избор за бизнес потребителите, нуждаещи се от универсален продукт с функции за печат, сканиране, копиране и факс, както и с възможности за принтирането на документи на ниска цена.

 

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персоналните компютри, софтуера, услугите и ИТ инфраструктурите за решаване на проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com.

 

- реклама -