Деси Тенекеджиева спечели Черешката на тортата

- реклама -spot_img

Снимка Калоян Паликов

Деси Тенекеджиева счупи зъб на Васко Иванов и спечели Черешката на тортата

 

Актрисата Деси Тенекеджиева и Ники Кънчев си поделиха първото място през миналата седмица в кулинарното реалити на Нова телевизия „Черешката на тортата” Двамата получиха равен брой точки, но водещият джентълменски подари плакета на  певицата по случай рождения и ден.

Деси Тенекеджиева, Ники Кънчев, очарователната Петя Раева – депутат от ДПС, разследващият журналист Васил Иванов и Х-факторът Джийсън Брад Луис бяха перфектната петица, която поднесе едно великолепно шоу. Цялата страстна седмица премина под знака на изкушения, любов, политика и разследване, звездни изненади, но преди всичко много смях, истинско забавление, приятелств и не на последно място кулинарно пиршество.

Ето и някои от постингите на официалната Фейсбук страница на предаването: „Ето тази Черешка чаках! Деси е перфектна! Финеса си е финес!”, „За мен, Деси е безспорният победител тази седмица – забавна, интересна вечер, вкусна храна, различно меню, много уютен и артистичен дом”, „Отдавна не е имало толкова позитивни мнения тук! Колко е заразително едно такова страхотно представяне!”, „Това е великолепната петорка на двата сезона, а нейната вечер определено ще се запомни!”.

Звездните гости подариха на Деси френска торта още с пристигането си, а  вечерята започна с опит за атентат срещу топ репртера Васил Иванов, който си счупи зъб в содената питка. След много смях и кратко посещение при зъболекар, той се върна, за да опита от яйчената салата. Рожденичката почерпи гостите си още с френска лучена супа, салата цезар,  телешки шатобриан с прясна паста и сос уорчестър, десерт от фламбирани печени ябълки със сладолед и плато с френски сирена и грозде. Изненадата  на вечерта беше впечатляваща. Атрактивните акордеонисти от Квартет КОРД  разтопиха сърцата на цялата компания  и  потопиха всички  в атмосферата на тангата на Пиацола и френските шансони. Младите музиканти са номинирани за Награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев” 2012. Официалната церемония  ще се състои  на 23- ти април  от 19 ч., в Sofia Live Club, а Деси Тенекеджиева е продуцент  на събитието.

„Моята работа е да играя в киното, да пея и да продуцирам, а не да готвя. Но се постарах да доставя удоволствие на гостите ми, като не съм и очаквала толкова позитивен отзвук от зрителите. Най-важното е, че се сприятелихме и си прекарахме страхотно през цялата седмица. Това беше един от най-веселите и нестандартни рожденни дни, които съм имала. И въпреки, че действително всичко беше много вкусно, не очаквах да спечеля след като избих зъба на Васко”- сподели през смях актрисата.

- реклама -spot_img