Деси Тенекеджиева се събра отново с Калин Вельов

- реклама -

Атрактивната актриса и певица Деси Тенекеджиева започва нова серия от клубни участия. Преди дни се върна от Лондон и Брюксел и на 26-ти октомври /петък/, в полунощ, заедно с любимия си перкусионист Калин Вельов ще взривят Брилянтин Disco Bar – един от най-музикантските и купонджийски клубове в Пловдив. Повече от месец Деси „изневеряваше” на Калин с чуждестранни негови колеги, но ето че реши за пореден път да се събере с неустоимия перкусионист. Освен парчетата от албума ”Crazy Butterfly” талантливите музиканти са подготвили и няколко кавъра, специална изненада за феновете и гостите на пловдивския клуб. Това не се случва често, защото Деси много държи на авторската музика от албума, над който работи цели две години с музикалния си продуцент Мага. Следващите фиксирани дати от мини клубното турне са на 9.11 в Black Label, на 21.11 в Брилянтин – София и на 6.12 в Studio 5, като освен с Калин Вельов, певицата ще си партнира и с други музиканти.

В момента Деси Тенекеджиева се е захванала и с нещо много елитно и престижно, като подготвя серия от Коледни концерти със Симфоничен оркестър в няколко от големите български градове.Подробности за локациите, датите и специалните гости ще са известни съвсем скоро.

Актрисата не изоставя и голямата си любов киното и работи над три международни кино проекта, както като продуцент, така и като актриса.

- реклама -
Previous articleЖивотът и
Next article100 GYPSY VIOLINS!