Деси Тенекеджиева с клубен лайв в Black Label

- реклама -spot_img

На 2-ри февруари (четвъртък) от 22 ч. Деси Тенекеджиева ще бъде специален гост в yиски бар Black Label.

 

И тази година продължава традицията в Black Label да гостуват най-известните имена от българската поп, джаз и клубна сцена.

Този път Деси Тенекеджиева ще сподели сцената на любимия си бар с младия, но вече утвърден пианист Тони Златанов. В основата на концерта ще са парчета от новия и албум „Crazy Butterfly”, но феновете ще бъдат изненадани и с няколко акустични версии, специално подготвени за клубния лайв. Повечето песни са на английски език. Гостите ще се потопят в неповторима атмосфера с уиски, пура и хубава музика.

Чилаут, поп, хаус и джаз са в основата на проекта „Crazy Butterfly”,  едновременно акустичен, но и със силно изразен съвременен електронен саунд. Музикален продуцент на албума е известния композитор Мага, който работи над проекта заедно с Деси цели две години. Критиката и публиката определят „Crazy Butterfly” като впечатляващо сериозен музикантски продукт, който респектира с класа и перфектен звук. Не случайно Деси Тенекеджиева подписа договор с най-големия европейски онлайн лейбъл Believe”. Освен в България, певицата и музиканите, с които работи  представят албума с големи концерти на едни от най-престижните фестивали в Европа.

- реклама -spot_img