Десетият рожден ден на СТАРТЕР

- реклама -

 

СТАРТЕР, БГ РАДИО
фотокредит: Дориян Тодоров, disco.bg

Каква сила може да накара българските поп и рок изпълнители да станат рано сутрин?!
Десетият рожден ден на СТАРТЕР по БГ РАДИО събра на таен концерт и закуска десетки бг звезди
Тайна закуска, челна стойка, един завърнал се блондин, акустичен концерт, нова песен на СТАРТЕР, стотици подаръци и трима рожденика на една дата! Това е само малка равносметка от десетия рожден ден на сутрешното шоу на БГ РАДИО.

Симо и Богдана бяха усмихнатите домакини на десетия рожден ден на сутрешното им шоу по БГ РАДИО – СТАРТЕР! Юбилейното парти на най-забавния сутрешен блок в българския радио ефир за първи път беше тайно, а детайлите за него – ясни едва в самия ден.

Първата изненада за празника дойде с новия цвят на косата на Симеон Колев, който се появи в 7 сутринта изрусен, така както е водил първото издание на СТАРТЕР точно преди десет години! Водещите събраха десетките си гости на Тайна закуска в гостоприемното студио на Денис и приятели. Марияна Добранова даде старт с оптимистичен хороскоп за водолейското предаване, а след това – Бойко Василев описа неговите десет събития на последните десет години. Един от най-впечатляващите моменти създаде Йордан Йовчев, който даде първото си интервю от стойка на глава! Миро, Графа, Георги Лозанов, Христо Мутафчиев, Марияна Векилска, Вики и Десо от Мастило, Петя Дикова, Лео, Нана и Вито, Нора, Криста и Маги Джанаварова също станаха част от празничния ден.
Оказа се, че на 10 февруари рожден ден имат и две певици, които присъстваха на партито. Поли Генова, която стана на два пъти по десет, получи от Симо и Боги сметало, … “за да си брои”, а Мери, от Мери Бойс Бенд – чифт ръкавици, с които меко да управлява изцяло мъжката си група. Графа отново подари песен на СТАРТЕР – римейк на неостаряващия му хит “Вече 10 години съм на този свят!

Последният акцент на партито бе впечатляващият финал с акустичен Концерт за закуска, в който участие взеха едни от най-обичаните БГ артисти. Мастило, Дичо в дует с Данчо Караджов, Калин Вельов, Рубикуб, Богомил от Х Фактор, Поли Генова, Мери Бойс Бенд и БТР пяха на живо и специално за рождения ден на СТАРТЕР въпреки непосилно ранния час и така направиха най-големия подарък на сутрешното шоу и слушателите му.

Тайната закуска на СТАРТЕР се осъществи със съдействието на бисквити “Закуска” от Победа. Още снимки от рождения ден на СТАРТЕР – вижте на www.bgradio.net.

- реклама -