Денят започва в неделя

- реклама -

Звездата на женския ни волейбол Антоанета Зетова гост в предаването

„Денят започва в неделя”

 

 

Часове преди конгреса на НДСВ в предаването „Денят започва в неделя” ще гостува д-р Антония Първанова. Георги Любенов разговоря с нея за бъдещето на партията и дупките в здравната политика на управляващите.  За чудото на манастира „Св.Мина” край София разказва репортерката Сабина Стефанова.  В темата от седмицата: за това колко струва един журналист зрителите ще видят и чуят мнението на Иван Бакалов от e-vestnik.

 

В неделния сутрешен блок Георги Любенов е подготвил и темата за гмуркането като хоби. Зрителите ще видят демонстрация по гмуркане на живо от плажа Харманите в Созопол. В деня на парламентарните избори в Гърция на живо от Атина новините ще проследи специалния пратеник на БНТ Аделина Радева.

 

В минутите за спорт специален гост на Коко Стойнов ще бъде волейболистката Антоанета Зетова. За скандалите във волейбола, за плановете й след 22 години активна спортна кариера и какво друго запълва времето й зрителите ще разберат от първо лице.  

 

В предаването още: ексклузивни интервюта със звездите на „Дързост и красота” в Монако специално за зрителите на БНТ. Историята на една звезда: най-популярният кабаретен актьор в Германия днес Андреас Реберс само пред камерата на „Денят започва в неделя”.

 

Специален гост в утрото на БНТ ще бъде Богомил от X Factor, който ще представи първия си видеоклип „Спри”.

 

 

„Денят започва в неделя” е от 9.00- 11.00ч. по БНТ1.

- реклама -