Денят започва … в неделя

- реклама -spot_img

Йорданка Фандъкова гост на „Денят започва …  в неделя”

с Георги Любенов

 

Тази неделя специален гост на сутрешното предаване „Денят започва … в неделя” ще бъде кметът на София – г-жa Йорданка Фандъкова. В студиото на предаването тя ще коментира пожарите в полите на Витоша, а доброволците от „Офроуд България”, които участваха в гасенето на пожара ще разкажат какво е да си на метри от пламъците.

 По темата какви имоти ни върна Турция в студиото гости ще бъдат Павел Шопов от партия „АТАКА” и туркологът Емилия Славкова. Какви са историите в съдебните зали екипът на предаването ще проследи със съдия Нели Куцкова. Въпросът защо Ива Йорданова иска да бъде новият министър на културата и как тя отговаря на нападките в жълтата преса срещу нея – гледайте в „Денят започва … в неделя”.

 Броени седмици преди Олимпийските игри и дни преди полета си за Лондон Мария Гроздева  ще сподели със зрителите на БНТ своите олимпийски надежди за 2012г. От прякото включване на екипа от столичен басейн зрителите на БНТ ще разберат можем ли да заменим морето с басейн в града. Те ще научат и интересни подробности около Rila Open Air Festival, който се провежда на Кирилова поляна близо до Рилския манастир.

 

Гледайте „Денят започва … в неделя” с Георги Любенов по БНТ1, както и в секцията „на живо” на www.bnt.bg от 9:00 – 11:00ч.

 

 

 

- реклама -spot_img