„Денят отблизо” с Мира Добрева

- реклама -

Тони Димитрова гостува на Мира Добрева

  „Денят отблизо” с Мира Добрева

На 22 септември, специален гост на предаването „Денят отблизо” с Мира ще бъде Тони Димитрова. Предаването ще покаже отблизо любимото място за почивка и уединение на певицата, която ще разкаже как е минало лятото й.

За първи път в ефира зрителите ще видят новата рубрика „Близки срещи от астрален вид”, в която известните личности, родени на една дата ще си задават шеговити въпроси. В „Жена на седмицата” екипът на предаването ще номинира Радина Велчева от фондация „Искам бебе”, която сбъдна най-голямата си мечта и няма да спре да помага на хилядите бездетни майки да сбъднат своите.

Гост на Мира ще бъде и проф. Пимпирев, който ще отведе зрителите на експедиция до Антарктида, където те ще видят българската база и българския храм отблизо. Водещата ще попита какво е свободата за един човек, който има татуиран образа на Васил Левски по цялото си тяло.

 

В неделя зрителите ще научат за бебешките кутии, в които майки изоставят анонимно децата си, както и че такава ще има скоро и в България. Пред камерата на „Денят отблизо” с Мира интервю ще даде инициаторката на тази идея – ученичка в 11 клас на варненска гимназия. Гледната точка „против” ще представи Иванка Шалапатова от фондация „За нашите деца”.

За „Мъж на седмицата” номинацията е за едно младо момче, което вместо да ходи по дискотеки се грижи за човек със Синдрома на Даун. Благодарение на грижите на Ники, този човек днес е на 61 години – възраст до която достигат малцина в това състояние.

Кое е хобито, което кара актьора Тончо Токмакчиев да става в ранни зори и какъв виц му разказа Мира Добрева, зрителите ще разберат тази неделя точно в 11:00 часа.

 Гледайте „Денят отблизо” с Мира Добрева, за да видите това, което другите пропускат!

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -