„Денят отблизо” с Мира

- реклама -

Световните ски шампионки Линдзи Вон и Джулия Манкузо

в „Денят отблизо” с Мира

 

Уикенда започва с темата „Защо пчелите започнаха да носят цветен мед и кошерите се оцветиха в лилаво и зелено?” Причините ще обясни заместник-председателя на женското пчеларско сдружение в България Теодора Тодорова. Зрителите ще видят интервю с най-известния български диригент Дора Христова. Тя ще разкаже за най-популярната хорова формация в света – „Мистерията на българските гласове”. Защо швейцарецът Марсел Селие държи правата върху името на хора и само той има право да разпространява музиката на ансамбъла, ще стане ясно в събота.

В края на предаването – откровен разговор със световната ски-шампионка Линдзи Вон.

 

В неделя „Денят отблизо” с Мира ще търси отговор на въпросите: Защо публичен дом стана спонсор на гръцки футболен отбор и намериха ли гърците изход от финансовата криза. На гости на Мира Добрева ще бъде Александрос Цицос – един грък, който много обича България.

Зрителите ще видят единствения истински каубой в България. Как си говори с конете и колко струва приятелството с животните, ще сподели Александър Пенев. И още: световната ски-шампионка Джулия Манкузо – скандална на пистата, скандална в живота, атрактивната скиорка се разкрива само пред зрителите на БНТ1.

 

 

Гледайте „Денят отблизо” с Мира, всяка събота и неделя от 11 до 12 часа, за да видите това, което другите пропускат!

 

- реклама -