„Денят отблизо” с Мира

- реклама -spot_img

Теодор Койчинов гостува на Мира Добрева

 

В сряда от сдружение „Зачатие” ще разкажат, защо тази година в Деня на репродуктивното здраве мотото е „Подай ръка”. В студиото ще стане ясно как могат да се преодолеят стереотипните и погрешни представи за стерилитета, как може да се подобри отношението на близки, колеги и приятели към хората с репродуктивни проблеми.

Кой и защо строи къщи от глина в 21 век? Колко струва изграждането на подобно жилище? Всичко за връзката между енергийна ефективност и фън-шуй зрителите ще видят в репортажа на Калина Станева от село Храбрино.

Поредицата „Майки и дъщери” представя три дами, които заедно спортуват, заедно работят върху бизнес проектите си и заедно се забавляват. Предстои интересна среща с три успяли българки – Татяна Карабуйкова, с дъщерите си Мария и София!

 В четвъртък Теодор Койчинов ще разкаже повече за новите си музикални проекти, както и за Група „Теофория”.

Зрителите ще научат как едно 24- годишно момче изобрети изкуствена интелигентна става, която се управлява само чрез сигнали, изпратени от мозъка. Наистина ли цената ще бъде в пъти по-ниска от досегашните, ще стане ясно от филма, който екипът направи за Георги Чипов.

За сватбите и техните тайнства ще стане дума в студиото на „Денят отблизо” с Мира. Защо всяка булка на сватбата си трябва да носи нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо назаем – ще разберете в четвъртък.

 

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

- реклама -spot_img