„Денят отблизо с Мира”

- реклама -spot_img

Що е то Флаш-моб и намира ли почва у нас?

 

В сряда темата на „Денят отблизо” с Мира е за новите енергии, които навлизат в новото време, в което живеем – как въздействат и какво се изисква от нас. В поредицата „Споделени пътешествия” зрителите ще се разходят до индийския град Аюрвил, където хората се събират, за да водят един по-духовен и хармоничен живот. Място, където хората живеят толкова осъзнато, че организират живота на обществото спонтанно, без никакви наложени правила и закони.

Доайените на състезателните танци у нас Красимир и Светла Николови ще разкажат как освен на финес и изтънченост, танцът учи на етикет, култура, общуване и красота. Дали Мира ще се престраши да танцува в студиото, ще стане ясно утре на 30 май.

 Ден преди рождения ден на Мерелин Монро, предаването отправя специален поглед към голямата звезда и нейния принос към съвременната арт-култура. Що е то Флаш-моб и намира ли почва у нас? Това ще разкаже смелчагата, който предложи брак на приятелката си чрез флаш-моб. От гостите в студиото зрителите ще научат кому е нужен бой с възглавници в един столичен Мол, например. В поредицата „Съзидейници” очаквайте историята на едни млади хора, които са посветили живота и времето си на това, да помагат на тези, които не могат да се справят сами. Как се развива социалният патронаж в България и що за предизвикателство е тази работа, гледайте в Денят Отблизо с Мира в четвъртък.

 

 

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

 

- реклама -spot_img