„Денят отблизо” с Мария

- реклама -spot_img

Иво Христов и Евгени Дайнов в „Денят отблизо” с Мария

 

В последния ден на октомври, след огромното количество дъжд, което се изсипа над цяла България, предаването „Денят отблизо” с Мария ще сгрее зрителите на БНТ с малко горещи ритми. Гости на предаването ще бъде българската формация за латиноамериканска музика – “Mango duende”, които ще изпълнят най-новата си песен за пръв път в студиото на БНТ. Заедно с членовете на групата Ицо, Алекс и Борчето зрителите ще се пренесат в гореща Куба, за да чуят спомените на групата от изминалото лято. 

В сряда, в студийното реалити „Училище за родители”, заедно с акушерката Бистра Лачева, предаването ще направи демонстрация на живо за това как да правим масаж и гимнастика на бебето до 1 годинка. В четвъртък зрителите ще чуят отговорите на въпросите, които зададоха на фейсбук страницата на „Денят отблизо” с Мария.

 На 1-ви ноември- Денят на народните будители гост в студиото на „Денят отблизо” с Мария ще бъде водещият на „Малки истории” по БНТ Иво Христов. Журналистът, публицист, преводач и фотограф с няколко самостоятелни изложби ще разкаже в студиото подробности около това кое буди и кое приспива духът на българина днес. Заедно със социологa Евгений Дайнов предаването ще коментира какво означава да си народен будител и защо не  говорим и не си спомняме за тях освен на 1-ви ноември.

            В четвъртък, в реалити формата „Зелената линейка” зрителите на БНТ ще проследят какво се случи след посещението на екипа на формата и специалиста по диететика и хранене проф. Донка Байкова в Благоевград. Тя ще даде съвети и препоръки за това как да се храним по здравословен и балансиран начин, така че да бъдем здрави.

 

Гледайте „Денят отблизо” с Мария от понеделник до четвъртък от 10:10ч. само по БНТ1!

 

- реклама -spot_img