„Денят отблизо” с Мария

- реклама -

Риалити форматът “Влез във форма с нас” продължава в „Денят отблизо” с Мария

 

И тази седмица риалити форматът на „Денят отблизо” с Мария продължава. Целта му е да информира зрителите за начините, с които да водят здравословен начин на живот. Всеки ден рубриката на предаването ще представя диетолози, фитнес инструктори, йога инструктори и психолози, които ще запознават със съществуващите процедури за отслабване, стягане, разкрасяване и извайване на силуета.

 В първия ден от седмицата гости на предаването „Денят отблизо” с Мария ще бъдат момчетата от Вили Брасс Бенд. Те ще ни заредят с много лятно настроение и ще разкажат защо джазменът Вили Стоянов е събрал без проблем 12 мъже влюбени в музиката. 

 Във вторник гост в студиото ще бъде режисьорът на филма “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”- Стефан Командарев. Току що завърнал се от почивка в Гърция той ще сподели пред зрителите на БНТ какво е новото, което подготвя за малкия екран. Ще разкаже и какво е да си завършил Медицинска академия и Кулинарно училище?

 В сряда  зрителите ще видят личност, която съчетава в едно спорт и  политика. Пламен Юруков по образование е философ, името му също така е свързано с внос и износ на сурово кафе. Друга негова страст е политиката, но Пламен не изоставя и интереса си към философията. Г-н Юруков е президент на Българската федерация по айкидо и често повтаря думите на своя сенсей, че успех в живота се постига единствено с плам, искреност и благодарност.

 В четвъртък гост на „Денят отблизо” с Мария ще бъде младият художник Калоян Илиев-Кокимото от Варна. Той ще разкаже кой е Кокимото и ще покаже как този супер-герой е повлиял на творчество на младия варненски художник. Зрителите ще видят и картините му, които не са отвлечени, сюррелистични и абстрактни, а социално ангажирани.

 

Гледайте „Денят отблизо с Мария” от понеделник до четвъртък от 10:10ч.

- реклама -