Денят отблизо с Мария

0
62

Ангел Караньотов за първи път пред ТВ камера след случката в мола

 

Понеделник обещава да е един ден, зареден с много адреналин и изненади. Гости на Мария Андонова ще са Ангел Караньотов, европейски шампион по супермото в най-големия клас 450 куб. с. през 2012 година и неговият баща и мениджър Ивайло Караньотов. За първи път след карането на мотори в столичен мол, Ангел ще разкаже подробност за зрителите на БНТ.

Въпреки трудностите и оскъдните пари, които се заделят за Федерацията по мотоциклетизъм, тези мъже правят чудеса и жънат успех след успех. Още от много малък Ачо се увлича по моторите, а с мениджър като баща си, няма как да не успее. Мария ще си поговори с него за наградите, усещането да се състезаваш с мотор, уменията, които трябва да имаш, за да се справиш с толкова кубични сили, за адреналина да пресечеш финала първи, за мечтите на младата надежда и как съчетава спорта с учението.

 

Във вторник специален гост на предаването е един истински джаз мен, който ще пренесе публиката в обятията на тази неостаряваща музика. Ангел Заберски – син е пианист, музикален аранжор, композитор, дълбоко нагазил в джаз музиката още от съвсем малък. Преломен момент за младия Заберски се оказва подареният от баща му запис на пианиста Оскар Питърсън. Музиката на чернокожия виртуоз дава началото на нов музикален път, по който поема Заберски-младши. По това време талантливият студент се вдъхновява и от Хърби Ханкок, Чик Кърия и много други. Започва ревностно да събира записи и да слуша джаз. Водещата Мария Андонова ще поговори с него за развитието на джаз музиката в България, новите течения в тази музика, последните проекти и за отминалите години.

Демонстрациите в понеделник и вторник са посветени на озеленяването с оранжерийни растения.

 

„Денят отблизо” с Мария, от понеделник до четвъртък, 11:00 часа!

 

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.