Денят отблизо

- реклама -spot_img

 „Денят отблизо” с Мария с ново риалити и летни инициативи

 

Този четвъртък „Денят отблизо” с Мария стартира инициативата „Разнообразете лятото си с нас”. В първия брой зрителите ще видят в пряко включване от столичния Южен парк как ще протекат конкурсите „Мис Мама” и „Мис Бебе”, както и кой е победителят сред татковците в състезанието с детски колички. Кое бебе ще спечели състезанието по лазене, гледайте този четвъртък в „Денят отблизо” с Мария.

 Тази седмица сутрешното магазинно предаване „Денят отблизо” с Мария стартира новата лятна инициатива “Влез във форма с нас”! Целта й е всички ние да погледнем на здравето си като начин на живот. Зрителите на БНТ ще имат шанса да се включат в проекта активно и да правят всичко заедно с екипа на предаването. Всеки ден от реалити формата “Влез във форма с нас” участничките и зрителите ще получат индивидуална консултация от диетолози, фитнес инструктори, йога инструктори и психолози. Ще се запознаят и със съществуващите процедури за отслабване, стягане, разкрасяване и извайване на силуета.

 Преди две седмици предаването проведе кастинг, от който бяха избрани 3 жени, които ще вземат участие в реалити формата. По случай 50-годишнината си Жасмина Панайотова предприема предизвикателството да пробяга разстоянието от 2300 км. от Швеция до България и успява да свали цели 40 кг. Втората героиня в предаването Антоанела Тасева се сблъсква с една от най-тежките диагнози- рак. След успешно лечение тя напълнява значително, но ще се опита да влезе форма на живо пред зрителите на БНТ. Третата участничка в риалити формата Юлия Никова е със изключително тежка контузия на крака. Тя ще получи всички необходими съвети и здравни консултации, за да влезе във форма. В риалитито ще се включат и две дами от екипа на „Денят отблизо с Мария”. Нина Янакиева, която е водещ на здравната рубрика „Зелената линейка” и сценаристът на предаването Ния Мантовска ще следват стриктно всички препоръки на специалистите в студиото.

 

Разнообразете лятото си  и  влезте във форма с нас от понеделник до четвъртък от 10:10ч. с „Денят отблизо с Мария”!

- реклама -spot_img