Денят отблизо

- реклама -

Мария кани родителите на училище

 

            Предаването „Денят отблизо” с Мария стартира новото студийно риалити „Училище за родители”. От него зрителите на БНТ ще научат всичко необходимо за отглеждането на децата от зачеването до тръгването им на детска градина и училище. В рамките на „училището” настоящите и бъдещи родители ще научат какви нови схващания съществуват за възпитанието и развитието на детето от бебе до юноша. Всичко ще се случва на живо в студиото, където традиционно ще присъстват здравни консултанти и специалисти. Инструкторът Петя Лечева ще показва на бременните какви упражнения трябва да правят в различните етапи на бременността, а акушер-гинекологът Бистра Лечева какви изследвания са нужни, както и какво трябва да прави или не една бъдеща майка, за да бъде здрава както тя, така и бебето й.

Тази сутрин риалитито стартира с подробности за зачатието и първите седмици от бременността, а инструкторката Петя показа на живо в студиото първите упражнения за бременни на Филипа, която е в 6-тия месец.

До края на седмицата „Училище за родители” ще проследи как се променя и развива плода в корема на майката през следващите етапи от бременността.

В рамките на студийното реалити „Училище за родители”„Денят отблизо” организира и истинска забавачка, в която ще демонстрира на живо как искаме да изглеждат грижите за децата ни.

             Ако сте родител или Ви предстои да станете, свържете се с екипа на „Денят отблизо” с Мария чрез фейсбук страницата на предаването и участвайте на живо в студиото в най-новия проект „Училище за родители”!

 

- реклама -