ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С ТЪРЖЕСТВА В ЗООПАРКА

БНТ

БНТ

БНТ ПРАЗНУВА ДЕНЯ НА ДЕТЕТО

С ТЪРЖЕСТВА В ЗООПАРКА

Националната телевизия със специален детски блок на 1 юни

Весели тържества с много изненади и награди е подготвила Българската национална телевизия в Деня на детето – 1 юни. Единият празник се организира от детското предаване „Бърколино”, а другият е в рамките на кампанията на БНТ „Спри, детето запази!”.

От 10:00 часа палавите кукли Бърколай, Бърколеле, Бърколетка, Бъркопитко, Буркобунта, птицата Фици-Фици, кучето Бъкстър и пътешественика Панталей ще посрещнат гостите си до езерото с патиците в столичния зоопарк. Бърколинското забавление очаква децата с много игри и награди, както и със специално фотопано „Щрак Бърколино”.

В 15:30 часа на сцената до клетката на слона в зоопарка е стартът на празничния концерт „Спри, детето запази!”. За децата ще има много изненади, забавни и образователни игри, лакомства и награди. В компанията на актьорите от „Весел столичен светофар”: Стопчо, Бате Стойко Песнопойко, Всезнайко, Пипи Дългото чорапче, Алф, Малкото весело столично светофарче и най-новия член на екипа – маймунката Тошко, децата ще си припомнят по забавен начин основните правила за движение на пътя. За малчуганите ще пеят Искрен Пецов и Nickname, а първата българска жена-илюзионист – Шехерезада, ще изненада гостите със страхотни фокуси. Танците са поверени на балет „Естрея”.

По случай Деня на детето БНТ1 ще излъчи празничния детски блок „Милион и две усмивки”. Той е с начален час 07:55 часа и ще продължи до 12:00 часа. Програмата включва специално издание на „Бърколино” и любими на деца и родители филми. Гости на предаването са група „Бон- Бон”, любимецът на тийнейджърите – Никнейм, и дуо „Миракъл” с техния крокодил и най-големите питони. За зрителите ще има две телевизионни загадки – едната към малчуганите, другата към родителите. За правилно отговорилите ще има много емоции и награди.

Заповядайте на 1 юни в столичния зоопарк заедно с „Бърколино” и „Спри, детето запази!”

Гледайте празничния детски блок „Милион и две усмивки” от 07:55 до 12:00 часа само по БНТ1!

- Advertisement -