Денис и приятели

- реклама -spot_img

Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени се събират след

10 години в „Денис и приятели”

Този понеделник, Стефан Вълдобрев събира обичайните заподозрени от преди 10 години – Иван Лечев, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи и Мирослав Иванов в студиото на Денис Ризов. В него те ще изпеят някои от своите най-популярни песни. Какво се случи за времето, в което отсъстваше от музикалната сцена, лесно ли се пише музика за симфоничен оркестър и защо избра българина с името Манчестър Юнайтед за герой на своя последен филм ще разкаже самият Стефан в понеделник.

Провокативният дует TOXIC ще представи две от световните топ еротични песни в студиото, а Иво Желев и Силвия Станоева ще се опитат да убедят зрителите, че актьорите не просто пеят, а и импровизират върху песните.

Във вторник шоуто на Денис ще бъде пълно с изненади. В студиото ще влезнат “Господарите на Вселената”, които нагледно ще покажат как се превзема света – с комикси. Оказва се, че в България това изкуство не просто съществува, а е на световно ниво. Култовият Фънки и група “Турбо” безапелационно ще завземат ефира, защото ще акомпанират на Силвия Кацарова в новото й амплоа – на истинска рок-певица.

 

Гледайте шоуто „Денис и приятели” от понеделник до четвъртък от 23:00ч. само по БНТ1!

 

- реклама -spot_img