Денис и приятели

- реклама -

 Мария Андонова, Никола Анастасов и  Рафи в „Денис и приятели”

 

Броени дни след като официално отбеляза своята 80-годишнина с постановката „Лека форма на тежка депресия”, гост в предаването „Денис и приятели” утре вечер ще бъде един от най-обичаните български актьори – Никола Анастасов. Големият български комик няма да изневери на легендарната си усмивка и ще разкаже на зрителите на БНТ за годините в театъра, киното и телевизията, за шопските нрави и за нещата, които го разсмиват.

 В сряда специален гост в „Денис и приятели” ще бъде невероятният Рафи, който ще изпълни студиото на предаването с много музика. Заедно с Ахат, Рафи ще участва в няколко абсолютно непланирани изпълнения, включително и песента „Purple Rain” на Prince. Той ще изпълни и своя хит “4,3,2,1”, а момичетата в студиото ще станат съпричастни със запазената му марка – сърцата.

Чаровната водеща на сутрешното магазинно предаване на БНТ „Денят отблизо” – Мария Андонова и нейният колега Златин Цветков ще дадат ценни съвета за здравословния начин на живот и начините да се скатаем от училище.

 

Гледайте шоуто „Денис и приятели” от понеделник до четвъртък от 23:00ч. само по БНТ1!

 

- реклама -