„Денят отблизо” с Мира

- реклама -

Какво провокира агресията и насилието в училище?

В понеделник въпросът в „Денят отблизо” с Мира е какво провокира агресията и насилието в училище и как можем да се справим с тях. Зрителите ще се запознаят с треньорката от НСА Вили Александрова, която отделя собственото си време, енергия и средства, за да учи децата с церебрална парализа да плуват. Специален гост ще бъде любимата на поколения малки зрители на БНТ Лилия Вучкова или както си я знаем – кака Лили. Защо не ú липсва телевизията и с какво се занимава в момента ще разберем от самата нея в понеделник.
Във вторник предаването ще погледне отблизо танцът, който учи на етикет с доайените на състезателните танци Красимир и Светла Николови. Те са двойка на сцената и в живота вече 30 години и учители на едни от най-известните личности в България. Какво е тяхното предизвикателство към водещата Мира Добрева, ще разберем във вторник. Рубриката „Мъжки момичета” представя едно момиче, което отглежда малките си момчета, докато управлява мъжки бизнес. А „Споделените пътешествия” този път отвеждат в непознатите кътчета на България с журналиста Иван Михалев и неговата половинка.

В сряда предаването ще разкаже какво е „паник стая” и има ли такива в България, както и какво точно представляват паник атаките – какво ги предизвиква и как да се справим с тях. В разгара на кандидатстудентската кампания „Денят отблизо с Мира” ще покаже как се получава европейска диплома в Добрич и какво е общото между западните университети и Международния колеж в сърцето на Южна Добруджа. Ден преди празника на нашата духовност от гласовете на хор „Христина Морфова” ще чуем един непознат химн на българската просвета и ще ви запознаем с диригентката на хора – всеотдайната Таня Никлева.

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

- реклама -