Александър Сано-Среброто и Латинка Петрова

- реклама -

Александър Сано-Среброто и Латинка Петрова гостуват на Мира Добрева

 Александър Сано-Среброто и Латинка Петрова

В понеделник специален гост в „Денят отблизо” с Мира ще бъде Косъма, Дъвката, Среброто или по-точно актьорът от „Под прикритие” Александър Сано. На 30 април тема в предаването е лесно ли е майките да си намерят работа след майчинството и въобще, има ли едно по-специално отношение към многодетните майки. Гостите по темата ще коментират как е в други държави, ще разберем за възможностите за надомна работа и наистина ли у нас никак не се стимулират семействата с повече хлапета. „Мъжкото момиче” Таня Тодорова се справя отлично с всичките си задължения на работеща жена, съпруга, домакиня и… майка на 4 деца, която още кърми 3-годишната си дъщеричка. Тя ще разкаже за битката си с една страшна болест – рака!

Специалният гост във вторник е актрисата Латинка Петрова. По паспорт е на 68 години, по душа е на 20. Има над 300 роли за 29 години в Сатиричния театър. Има 2 деца и 36-годишен брак. Може да прави шпагат, обожава да пее родопски песни и е отличен шофьор.

Мира Добрева ще срещне зрителите с младия учен Райчо Райчев, който е завършил Международния космически университет в Страсбург. Основател е на програмата „Космически предизвикателства”. За последните 2 години, неговата програма има подкрепата на специалисти от над 10 института, между които НАСА и Европейската космическа агенция. За първата година на програмата 700 студенти я посещават, а 25 000 получават „космическата” информация, от която се нуждаят. Зрителите ще чуят на живо и изпълнението на Теодор Койчинов и ще видят новия му клип.

 

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

- реклама -