Deep Zone атакуват

- реклама -spot_img

Deep Zone атакуватDeep Zone атакуват света с ново видео.

Групата подписа с румънския лейбъл Ротон

 Deep Zone вече са част от семейството на най-голямата румънска музикална компания – Ротон, част от която са Inna, Akcent и куп други любими изпълнители. Подписаният договор е за пет години, през които Ротон ще се грижат за музикалното разпространение и концертните изяви на групата в цял свят.

Първият видеоклип продуциран от Ротон за Deep Zone вече е факт. Той е към песента им “I Love My DJ”, която дава сериозна заявка за един от големите летни хитове. Видеото ще бъде разпространено в Европа, Северна – Южна Америка и Азия, като по предварително проучване песента се радва на голям интерес от страна на музикалните редактори, журналисти и диджеи от цял свят.

Снимките са направени в един от най-красивите клубове в България – club Showroom Insomnia (гр. Русе) и са дело на 25 членен румънски снимачен екип на чело с режисьора Anthony Icuagu.

През лятото Deep Zone Project планират лятно клубно турне в България и чужбина, на което ще представят новото си шоу и много нова продукция представена 100 % на живо. Това е дългоочакван момент за всички фенове на групата тъй като “I Love My DJ” е първото официално видео с новата им певица Надя (Nadia).

 

- реклама -spot_img