Deep Zone Project превземат щатите с БГ хитове

Deep Zone Projec

Deep Zone ProjecБългарската формация прави едномесечно турне в САЩ и Канада и преговаря със световноизвестни музикални компании

Една от най-успешните ни авторски формации Deep Zone Project заминава на едномесечно турне в САЩ и Канада от 1 май. Турнето ще обиколи 10 града в САЩ (Чикаго, Ню Йорк, Лас Вегас, Лос Анджелис, Кейп Код и др.) и 2 града в Канада (Торонто, Монреал). Отвъд океана групата ще представи най-новото си авторско лайф шоу и култовия си проект “Нови версии на златни БГ хитове”. В допълнение, преди и след всеки лайф, DJ Dian Solo ще мискира зад пулта най-доброто от БГ музиката.

Deep Zone Project (Nadi – вокал, Dian Solo – DJ/MC, JuraTone – китари, Alex Kiprov – синтезатори) ще се радват да се срещнат с всички живущи по тези места българи, но се очаква да има и много американска и канадска публика. Ето защо групата е подготвила англоезични версии на авторските си парчета.

Големи музикални компании са проявили интерес да издават музиката на Deep Zone Project в САЩ и Канада и музикантите ще използват турнето си за полезни бизнес срещи.

Междувременно, докато Deep Zone Project представят българската музика на друг континент, у нас ще бъде пуснат най-новия им видеоклип “Зиг Заг”, в който участва и хип-хоп явлението на последното издание на X Factor – Атанас Колев.
“Зиг Заг” присъства в новия албум на Deep Zone Project “Няма НЕ” и има потенциал за абсолютен летен хит.

- Advertisement -