Deep Zone Project дават нов живот на световни музикални класики

- реклама -

Deep Zone Project дават нов живот на световни музикални класики

   

Първото попадение от поредицата хитове е „Hazard” на Ричард Маркс

 

След като Deep Zone Project се заеха да възродят и “облекат” в нов съвременен саунд някои от най-емблематичните български песни, като “Бягство”  на  „Авеню“, “Вярвам в теб” на Стоян Михалев и “Спасение” на Б.Т.Р. , идва ред и на световните класики. Първата реализирана песен от проекта “Клубни версии на златни световни хитове” е “Hazard” на Richard Marx. Аранжиментът е в модерния deep house стил, като всичко е изсвирено и аранжирано наново и разбира се, изпълнено в  приятния женски вариант на вокалистката Надя. Скоро ще започнат снимките на официалния видеоклип към песента, чиято реализация ще надхвърли границите на България.

Идеята на новия проект на Deep Zone Project е да представи на по-младите поколения стойностна музика от близкото минало и да им даде възможност да чуят вечни хитове на съвременен музикален език. Останалите песни от „Клубни версии на златни световни хитове”  засега остават в тайна.

Успоредно Deep Zone Project работят върху новите си авторски парчета, а феновете им могат да чуят някои от тях по време на участия им през декември.

Лайв видео на кавъра “Hazard” на Ричард Маркс:

- реклама -