Deep Zone “Let The Music Move Ya”

- реклама -

Deep Zone "Let The Music Move Ya"Песен на Deep Zone номер 1 във Франция

Песента на Deep Zone “Let The Music Move Ya” се изкачи до Номер 1 във френската стрийминг услуга Deezer.com в категорията Top Dance Tracks (http://www.deezer.com/en/editorial/20120319/dance-electro-230). Същата песен преди време влезе и в MTV под номер 4 в класцията “World Chart Express”.

Измежду каталог от 15 милиона песни българската денс група е успяла да впечатли многобройните потребители и парчето е получило най-много прослушвания и споделяния в интернет.

Услугата вече е достъпна и от България, така че може свободно да се прослушват и споделят най-големите хитове от цял свят.

Относно поредния успех на Deep Zone,  DJ Dian Solo споделя: „Обожаваме факта, че музиката живее различен живот във всяка отделна държава. Тази песен сме я правили преди 3 години, но чак сега в някои кътчета на света се докосват до нея. Всъщност песента, за която става въпрос е английската версия на закачливото ни авторско парче „Лесно се възбуждам”, което и до ден днешен прави фурор на дансинга когато го изпълняваме на живо с групата в новия ни формат”.

- реклама -