Deep Zone и Криско с новo видео

- реклама -

Deep Zone и Криско с новo видео

 

На 4-ти март, по случай 13-годишнината от създаването на Deep Zone Project, излезе дългоочакваното видео към най-новия им сингъл, реализиран съвместно с рап звездата – Криско. Песента се казва “Никой Друг” и се очаква тя да бъде поредната успешна колаборация, в която се съчетават различни стилове като дъбстеп, електро, фолкор и хип-хоп.

Видеото е дело на Bash Motion и е заснето в популярен клуб в Добрич, а останалите кадри са осъществени на борда на един от самолетите на Bulgaria Air.

Kато реверанс и подарък към феновете си, от 5-ти до 15-ти март песента ще бъде предоставена за свободно изтегляне от официалния сайт на групата www.deepzoneprpject.com заедно с някои по-стари авторски песни правени в периода 2000 – 2012 г. За тези години Deep Zone успяха да направят над 300 авторски песни и ремикси, участия и турнета в България, САЩ, Китай, Англия, Португалия, Турция, Украйна, Малта, Румъния, Гърция, Сърбия и Кипър.

Песента им „I Love My DJ“ получи награда за “Най-Добра Песен на 2012” (“Best DJ Track Of The Year 2012”) на ежегодните музикални награди Awards.BG – Best DJ & Club, които се проведоха при закрити врата на 23-ти януари в популярен столичен клуб.

2012 е годината, в която групата подписа договор с румънския топ лейбъл Ротон, като по този начин музиката им вече се разпространява и звучи в клубове, дискотеки, телевизии и радиостанции на 5 континента.

От 13-ти март Deep Zone, Криско и куп други артисти тръгват на национално турне с първата телевизия само за българска музика – BOX TV.

 

 Deep_Zone_Krisko_-_Nikoi_Drug_photo_

- реклама -