ДЪРВОТО НА ЖИВОТА – ЕПИЗОД 5

Дървото-на-живота-2013ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА ПРЕОБРЪЩА СВЕТА НА ВЪЛЧЕВИ

В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД НА „ДЪРВОТО НА ЖИВОТА“

 

Фаталната Теодора Духовникова, едно от любимите лица на театралната сцена и малкия екран, превзема „Дървото на живота” още в следващия епизод на българската сага. В ролята на младата софиянка с порочна репутация Божура Джевезова, Духовникова ще се окаже в центъра на изпепеляваща любовна история             с драматични последствия за целия род Вълчеви. На екрана Теди ще си партнира с един от най-близките си приятели не само в театралните среди – Владо Карамазов. Дали опасният чар на Панто Вълчев няма да порази именно Божура, ше разберем от телевизионното събитие на седмицата още тази неделя, 20:00, TV7.

Междувременно, след като планът на Панто да провали сделката на Йордан и Мехмед за фабриката е неочаквано осуетен от Христо, Илия се опитва да го въвлече в нещо далеч по-страшно от стачка.

Любовта между Азра и Йордан заплашва не само младото момиче, обещано вече на друг, но и отношенията между Тодор и Йордан. Ще пострада ли делото на двамата офицери заради чувствата между големия Вълчев и туркинята?

Къде ще намери утеха Бела, след като знае, че мъжът й иска да я напусне? Ще узнае ли Елена Каменова истинските чувства на Христо? Какъв ще е изходът от дуела между пламенния социалист и австрийския консул? Каква ще е съдбата на тютюневата фабрика?

Не пропускайте Епизод 5 на българската сага „Дървото на живота” тази неделя, 31 март, 20:00. 

- Advertisement -