Дървото на живота

Дървото-на-живота-2013ТЕАТРАЛНАТА ТРУПА НА ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТЕАТЪР ПОСРЕЩНА АЛЕКСАНДРА ЛОПЕС ВЪВ ВАРНА

Българската сага „Дървото на живота“ гостува във Варна в събота, 6 април. TV7 и продуцентите Dream Team Films направиха прожекция на новия епизод 6 от сериала пред избрана публика в града. Гости на събитието бяха видни историци и общественици от морската ни столица.
„Варна е емблематичен град за историята на България. Тя е важен търговски порт и е изиграла важна роля за развитието на държавата. И за нас е особена чест да сме тук сред тази публика“, сподели проф. Андрей Пантев пред гостите.
Специален гост беше една от актрисите в сериала, която изгря за малкия екран с участието си в сагата, Александра Лопес. Младата актриса се радва на аплодисментите на своите фенове и беше посрещната възторжено от трупата на детско-юношески театър „Златното ключе“. Децата изненадаха младата актриса с цветя и я засипаха с въпроси за сериала, снимачния процес и колегите й от малкия екран. Лопес сподели опита си и с бъдещи актьори от „Младежко театрална студио“, които също станаха част от събитието.
Ден преди празника на здравния работник представители на музея по история на медицината също се присъединиха към публиката на предпремиерната прожекция. Директорът на „Франкофонски център – Варна“ поздрави екипа за изкусното пресъздаване на епохата и звездния каст, който участва в сагат.
Турнето на българската сага из страната продължава. Предпремиерното излъчване на епизод 7 предстои следващата събота.

- Advertisement -