Danny Levan се превръща в робот.

Danny Levan се превръща в робот.

 

Danny Levan се превръща в робот.След бурното лято с много емоции, пътувания и партита, където е редовен, Danny Levan започна есента с много работа и VIP събития. Той беше един от 225-те гости в замъка на Елените на Мис Лято 2013 провел се тази сряда организиран от Лорд Евгени Минчев. Там бяха видени още Камелия Воче , Тони Димитрова, кандидатки от реалити предаването Мис България, участници в Къртицата, Гери Дончева, Katya Rose и още популярни и бизнес лица. Освен събитията с красавици и известни личности му остана и време да запише 5 нови песни с чуждестранния продуцент от Дубай собственик и мениджър на лейбъли позиционирани в Лондон и света DJ Gabriel Slick.
Артиста призна, че се вълнува за предстоящите проекти с чуждоземеца.
Но не спира до тук, Danny сега работи и по още един нов сингъл с талантливият композитор Светлин Къслев написал хитове на едни от най-известните наши поп изпълнители.
Очаква се песента да излезе към началото на октомври подкрепена с видео клип.
И както Levan обеща следващата му песен да е на български , така и ще бъде .Сега се пише текстът на български и се обсъжда бъдещото видео с режисьор препоръчан от композитора. Песента ще има и версия на английски език, а по него се е заела красивата и талантлива певицата Рейчъл Роу, която е дъщеря на Камелия Тодорова .
Освен всичките събития и проекти, неуморният млад артист работи и по дует, поп песен заедно с Georgia певица към DIAPASON RECORDS, на която той написа текст на английската версия за нейна бъдеща песен написана от Deep zone. Съвместният проект, по който са започнали да работят Danny и Georgia е вече готов. Музиката и текста са написани , само им остава да влезнат в студио, след което обещават и на него да бъде заснето видео.

- Advertisement -