Danny Levan с награда

- реклама -spot_img

Danny Levan

Danny Levan с награда за поп изпълнител на 2014

Годишни награди за мода,стил и шоубизнес , определени от медиите за 2014 г. се проведоха снощи за пети пореден път в едн от най-популярните клубове в морската столица.
На пищтната церемония с много VIP гости, медии и представители на бизнеса , бяха раздадени над 30 награди пръсъдени от медиите във Варна .

Водещ на събитието беше Йоана Димитрова която е Мисис Нова България през 2007
Лъскавото събитие което събра едни от най-активните дейци в областа си , е по идея на Красимир Недялков, а организатори на събитието са -МА,, Пауър Подиум,,

Домакин на връчването на наградите беше избран Планет клуб Варна , който грабнаха и наградата за най-добър клуб за 2014 година.
За модно събитие на годината , наградата отиде при Мира Матеева за ежегодния Фестивал на модата и красотата -Вип фешън груп.
В категорията дизайнер на годината медиите във Варна удостойха Красимир Недялков.
За най-добър модел бе присъдена на Мануела Иванова , която заради ангажименти не успя да присъства , но наградата и взе Мира Матеева .
Приза за най-добър моден фотограф беше връчен на Иван Тонов .
Най-добър ажторски проект за 2014 бе наградена изложбата фотографии- ,,АКЦЕНТИ,, в лицето на Красимир Недялков.
За най-добър дизайнер /вътрешен интериор/ отиде при Диди Янкова
В най-успорваната категория за поп изпълнител на 2014 , наградата беше връчена на Danny Levan . Изпълнителят поздрави гостите и организаторите на събитието вдигайки на крака публиката с най-новата си песен “Don`t Say Goodbye”

Още много други си тръгнаха с приз от Ежгодните награди за мода,стил и шоубизнес , определени от медиите.Партито продължи до ранните часове където наградени , медии и гости се забавляваха заедно.

- реклама -spot_img