Dancing Stars стартира

TancioriteDancing Stars стартира с взрив от от емоции
Секссимволът Дарин Ангелов е фаворитът след първия лайв

Пищното откриване на най-бляскавото шоу в телевизионния ефир, беше съпроводено със страхотна изненада. За първи път в историята на предаването, професионалните танцьори бяха придружени на сцената, не от своите звездни половинки, а от водещите и част от журито. В шеметната хореография се включиха Маги Желязкова, Калин Сърменов и очарователната Алекс Сърчаджиева, шармантната Илиана Раева, неукротимият Алфредо Торес и невероятната Галена Великова Галена Великова.
Дивата Маги Желязкова подлуди тотално публиката, качвайки се върху катедрата на журито и изпълнявайки сложна поддръжка под звуците на вечния хит “I’m so excited”. Професионалните танцьори пък се представиха с взрив на „огнен танц”.
Ути Бъчваров и Елена откриха вечерта с ча-ча-ча, последвани от Михаела Филева и Светльо с куикстеп. Енчо, заедно с Петя направиха „хитра композиция” на ча-ча-ча, с която да покажат своя артистизъм, коментира Илиана Раева. Нана вдъхнови публиката и представи фокстрот със своя партньор Миро под овациите на своя съпруг, който имал желанието „да си гледа мача на спокойствие, докато тя танцува”. Журито похвали нейния дух и сила, които демонстрира на сцената на Dancing Stars и оцени Нана високо. Мика излезе от сянката на баща си и завладя публиката с ча-ча-ча. В залата неотлъчно до нея беше приятелят й Иво Аръков, който й стискаше палци и сподели, че Мика репетира дори нощем с него своя танц, защото е перфекционист. Веднага след нейното изпълнение той се втурна към бекстейджа да целуна своята любима и да я поздрави. Мариан Кюрпанов размечта дамите със своето красиво изпълнение с Михаела и превърна сцената в романтична приказка. „Всеки се излага според възможностите си” – така Албена Михова стъпи на сцената, но след своя танц обърна очакванията на всички с безупречната си техника на ча-ча-ча и се оказа един от фаворитите на журито. Тома и синът й я аплодираха и стискаха палци в публиката. Винаги усмихнатият Милко, заедно със своята изключително чаровна партньорка Петя, завършиха своя фокстрот с усмивка, въпреки че вотът на журито им отреди последното място.
Екзотична и красива – така Илиана Раева определи Елена и я посочи за един от фаворитите в шоуто. Заедно със своя партньор Деан тя представи ча-ча-ча под звуците на Cee Lo Green и Forget You. Дарин Ангелов – красив, строен, талантлив – точно такъв беше и неговият куикстеп, който го изстреля на първото място по точки от журито. В него живее латино танцьор – а именно Вензи, който се страхуваше от всичко в танците, но успя да разкърши дансинга. Нели Атанасова показа класа и стил за своя танц с Наско – фокстрот.
Холивудски завършек на вечерта поставиха каскадьорът от Лос Анджелис Антон Касабов и миналогодишната шампионка Дорина. Артистизъм, страст и невероятна емоция изпълни залата по време на тяхното изпълнение.
Кой ще отпадне в четвъртък вечер ще реши публиката. Зрителите могат да гласуват за всеки един участник и да му дадат шанс да остане в най-бляскавото танцувално шоу в ефира.
Dancing Stars 2014 – всеки вторник и четвъртък от 20.00 часа по Нова.

Start typing and press Enter to search