Dancing Stars – Нана става Джулия Робъртс

- реклама -spot_img

Dancing StarsНана става Джулия Робъртс в „Хубава жена” – само утре в Dancing Stars – от 20.00 часа по Нова

Катастрофа вкарва лошото момче Дарин в правия път

 Седмицата на киното в Dancing Stars ще постави участниците, които вече месец тануват на най-бляскавата сцена в телевизонния ефир в нова за тях необичайна ситуация. Всеки ще трябва да влезе в образа на известен филмов герoй и чрез танц да пресъздаде актьорски умения.

Нана става „Хубава жена” и ще докаже чрез танца си American smooth, че красотата на човек се крие във вътрешната му сила и дори в трудни моменти, когато носиш перука, най-важното е, че имаш хора, които са до теб и те подкрепят и обичат. Именно с близките си Нана отпразнува само преди ден своя юбилей. Дали тази любов ще я накара да изиграе един от най-красивите бални танци, ще видим утре от 20.00 часа по Нова.

Обратното на Джулия Робъртс ще накара Сани Жекова да заплува в свои води. Мисис Смит се падна за нея тази седмица, като кой е мъжът в живота на най-добрата ни сноубордистка, ще разберем в утрешния епизод на Dancing Stars. Едно е сигурно – мъжът до Сани в танците е Симеон, който успешно я води към Седмицата на киното.

Неочаквана среща уреди Светльо за своята партньорка Михаела Филева. Най-добрата танцьорка по индийски танци Капка Кумар ще разкаже на Михаела защо индийският танц е възхвала на Любовта и Бог, а дали двамата ще се справят със стила Боливуд, ще видим утре, от 20.00 часа по Нова.

„Мръсни танци” очакват Вензи, „Приятели” за Албена и партньора й Петьо. Защо Дарин е бил на ръба, тръгнал по лошия път и как инцидент с кола, в който  за малко не убива семейството си променя живота му завинаги? Този разказ ще видим, преплетен с емблематичния образ на Джон Траволта в Брилянтин и freestyle импровизацията на Дарин и Ани Дончева.

Този разказ ще видим, преплетен с емблематичния образ на Джон Траволта в Брилянтин и freestyle импровизацията им с Ани Дончева.

Дали ще се справят с новите си задачи 10-те участници в Dancing Stars, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова.

 

Dancing Stars 2014 – Седмицата на киното, утре, 8-ми април, от 20.00 часа по Нова.

- реклама -spot_img