Да ти паднат 100 хиляди

- реклама -

 

Необичайни кармични и роднински връзки

в „Да ти паднат 100 хиляди”

   

Утрешният епизод на „Да ти паднат 100 хиляди” ще бъде посветен на две двойки с особено интересни лични и кармични връзки.

Първи в борбата със 100-те хиляди ще се впуснат съпрузите Емилия и Стоян, които крият една от най-необичайните лични истории в шоуто. След като двамата се запознали и започнали да живеят заедно, се оказало, че имат сериозна роднинска връзка – били братовчеди. В последствие обаче станало ясно, че са 5-ти братовчеди, което е в рамките на нормалното. Така, без притеснения, станали семейство. Днес Стоян се занимава с търговия, а Емилия е консултант обучение и развитие.

Рядка връзка ще имат и следващите участници – приятелките Светлана и Радослава, които определят отношенията помежду си като „кармична обвързаност”. Двете се запознали съвсем случайно, а с течение на времето се случвало толкова силно да усещат енергията помежду си, че дори си предавали мисли.

 

Дали ще успеят да трансформират мислите си в посока на правилните отговори и спечелването на 100-те хиляди, ще стане ясно утре, 11 април, в „Да ти паднат 100 хиляди” по Нова ТВ.

 

- реклама -