Да ти паднат 100 хиляди

- реклама -spot_img

Снаха и свекърва играят като приятелки в

„Да ти паднат 100 хиляди”

  

  Тази сряда в „Да ти паднат 100 хиляди” зрителите ще видят една 100 % мъжка и 100 % женска игра. Противно на очакванията, че дамите са първи, начало на играта ще поставят двама мъже – бизнесмени и партньори. Борбата за 100-те хиляди е поредният съвместен бизнес между приятелите Георги и Митко. Много пъти двамата са стигали дъното, били са изправени пред фалит и са започвали от начало. Признават, че спечелената сума ще инвестират отново в бизнес начинание. Как обаче ще приключи поредният им общ проект, ще стане ясно в утрешния епизод на играта.

След Георги и Митко пред водещия Ники Кънчев ще се изправят две дами – Мария и Величка, които са снаха и свекърва. Пред камерите обаче двете ще застанат не като роднини, а като добри приятелки. От първата си среща пазят не чак толкова добри спомени – Мария признава, че тогава свекърва й й се сторила много дръпната и резервирана. С времето обаче се опознават и стават истински приятелки. Именно поради тази причина решили да участват заедно и да пробват късмета си срещу капаните.

При кого ще паднат повече пари – при мъжете бизнесмени или при женската двойка, зрителите ще разберат в утрешния епизод на „Да ти паднат 100 хиляди”, от 21.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -spot_img