Да ти паднат 100 хиляди

- реклама -spot_img

Да ти паднат 100 хилядиГръцко шоу и близнаци в „Да ти паднат 100 хиляди”

 

Изключително шумен и разгорещен ще бъде утрешният епизод на „Да ти паднат 100 хиляди”. Причина за това ще бъдат двойка двуяйчни близнаци и гръцкият темперамент.

Първи в борбата със 100-те хиляди ще се впуснат Захари и Ивелин. Освен че са братя близнаци, двамата са и в постоянен спор помежду си. Захари е член на фен клуба на Милан в Италия, а като талисман си е татуирал цял стадион на ръката, който зрителите ще видят в ефир. Те ще бъдат едни от най-шумните и спорещи участници, а играта им ще се превърне в истинско футболно игрище с разпалени страсти.

Не по-малко емоционална ще бъде и втората двойка, която ще внесе гръцки темперамент. Виновен за това ще бъде Христос Казопулос и съпругата му Антоанета. Той е от Солун, но откакто живее в София, се възприема като половин българин. Работи като търговец, а търговския нюх успешно съчетава и с изключителна артистичност. Мисията му в утрешната игра ще бъде както да спечели, колкото се може повече, така и да сътвори истинско шоу. В ролята на балансьор ще влезе половинката му Антоанета, която и сега, както в реалния живот, ще има тежката задача да тушира неговата емоция и импулсивност.

 

Гледайте „Да ти паднат 100 хиляди” утре, 25 април, от 21.00 ч. по Нова ТВ.

 

- реклама -spot_img