COCA–COLA

- реклама -

COCA–COLA ПОДАРИ ВЪЛШЕБЕН СЕМЕЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ

В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

 

 

          Въпреки студеното време, празничният дух събра ентусиазирани жители и гости на столицата на пл. Княз Александър I Батенберг, за да отбележат настъпването на Коледните празници в компанията на свои близки и приятели. Те станаха свидетели на уникална интерактивна 3D видео проекция, която “оживи“ Националната художествена галерия. Емблематичната сграда заблестя със светлините на десетки празнични лампички и гирлянди. С вълшебните камиони на Coca-Cola „пристигнаха“ красиви Коледни дръвчета, които озариха фасадата. На терасата на галерията излезе и самият Дядо Коледа, за да поздрави малки и големи за предстоящите празници. Белобрадият старец помаха приятелски на хората и ги призова „Тази Коледа бъдете заедно!“. С това послание завърши пет минутната проекция, която зареди гостите с истинско Коледно настроение.

           Визуализацията, благодарение на която фасадата на Националната художествена академия се превърна в Коледно чудо, стана възможна именно заради силната вяра на хората в магията на празника. Всеки гост на специалното откриване получи златен жетон за вълшебните вендинг машини на Coca-Cola. Те дариха всички присъстващи с коледно настроение и много изненади. Събраните положителни емоции отключиха магията на интерактивните 3D графики, които озариха декемврийската вечер. Тези, които не са успели да се насладят на вълшебната проекция, могат да я видят всеки ден до 24 декември от 18.30 ч. до 22.00 ч. на сградата на Националната художествена галерия.

 Една от коледните изненади, които Coca-Cola подари на своите потребители през тази година е песен, в която участват някои от най-актуалните български изпълнители. Орлин Горанов, Поли Генова, Орлин Павлов, Богомил, Дивна и Lexus се събраха, за да запишат тазгодишната коледна песен на Coca-Cola „Заедно с теб”, посветена на най-светлия празник.

 

          Coca–Cola призова да вярваме в чудеса и да споделяме всеки един миг със семейството си, за да го направим специален и незабравим. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -