CHRIS NORMAN ЩЕ РАЗДАВА АВТОГРАФИ

CHRIS NORMANЛЕГЕНДАРНИЯТ CHRIS NORMAN ЩЕ РАЗДАВА АВТОГРАФИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ!

Утре – 20 март в 16:15 часа фен клубове от цялата страна ще посрещнат на втори терминал на летище София своя фаворит, гласът на SMOKIE CHRIS NORMAN.

Рок легендата пристига ден по-рано за турнето си в България. Още преди седмица нетърпеливи фенове изпращат множество имейли с въпроси около гостуването на звездата.  „Толкова предани почитатели като тези на CHRIS NORMAN не сме виждали никога досега!“ – споделят организаторите от ART BG.

Самият CHRIS NORMAN се вълнува много от предстоящата среща и с радост ще се заснеме с всеки един и ще даде автографи.

Всички фенове, които искат да получат автограф лично от звездата, могат да го направят само и единствено  по време на това грандиозно посрещане!

След летището артистът и неговият бенд ще отпътуват към Парк Хотел Витоша, където ще прекарат вечерта в релакс и в уютната обстановка на ресторант Тоскана.

Очакваме с нетърпение да видим тълпата от посрещащи, която ще ни зареди с емоции за предстоящите концерти и ще припомни годините, когато феновете са чакали с дни своите любимци, само за да изкрещят името им с фразата „Обичаме те!“.

Концертите ще бъдат на 21 март във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 19 часа и на 22 март в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

- Advertisement -