ЧИПЪНДЕЙЛС С ФИТНЕС ЗАД СЦЕНАТА

- реклама -spot_img

ИЗГРАЖДАТ МОБИЛЕН ФИТНЕС ЗАД СЦЕНАТА ЗА ГОРЕЩИТЕ МЪЖЕ OT CHIPPENDALES

Специален мобилен фитнес ще бъде изграден зад сцената за шоуто на най-горещите мъже в света от Chippendales в София. Танцьорите ще пристигнат за първи път у нас на 17 април, за да изнесат главозамайващо шоу в зала EFE на хотел Маринела. За да бъдат в перфектна форма, расовите мъже ще помпат мускули и загряват между изпълненията на фитнес-уредите.

 

Подобен спортен кът ще бъде изграден за първи път за събитие у нас. За целта организаторите вече са се погрижили да наемат възможно най-високия клас фитнес оборудване, което да отговаря изцяло на високите изисквания на мачовците.

 

“Стероидите са забранени” е най-важното и първо правило за горещите мъже от Chippendales. Естествените им тела са резултат на безкрайни часове във фитнес залата, но без да се приемат абсолютно никакви забранени добавки. Затова и всеки кандидат-танцьор минава през специални изследвания, за да се докаже, че не е използвал никакви тайни субстанции. Тестовете се правят регулярно, за да гарантират стопроцентовата натуралност на расовите мъже.

 

Chippendales предизвикват истински фурор при появата си във всяка една точка на света. За да зарадват дамите от цял свят, известните стриптийзьори са изминали повече от 6,7 милиона километра, а по време представленията са разкъсали над 1,2 милиона ризи. Освен това са носили над 56 000 броя папионки и са били фотографирани от публиката над 70 милиона пъти. Chippendales издават и първия изцяло мъжки календар, насочен към дамската аудитория с продадени над 10 милиона бройки на девет езика.

 

Chippendales ще представят шоуто “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа.

ЧИПАНДЕЙЛС

- реклама -spot_img