Над 60 000 са гледали „Четвърта власт” в YouTube


Над 60 000 са гледали „Четвърта власт” в YouTubeСлед България сериалът е най-следен в Германия, Англия, САЩ и Испания

 

 

Над 60 000 души са гледали четирите излъчени епизода от „Четвърта власт” в YouTube. Освен всяка неделя в ефира, сериалът на БНТ е достъпен напълно безплатно и в интернет канала на националната телевизия в портала. Така и зрителите зад граница могат да следят развръзката в журналистическо-политическия трилър.

Статистиката показва, че всяка серия от „Четвърта власт” е гледана в мрежата средно от 15 000 зрители, като мъжете са малко повече от жените, а аудиторията е между 25 и 54 години. След България сериалът е най-следен в Германия, Англия, САЩ и Испания.

БНТ е първата телевизия в България със собствен премиум канал в YouTube, в който всички нейни зрители по света и у нас могат да гледат продукцията й във високо качество и напълно легално. Права над излъченото в мрежата има само БНТ, а постепенно там ще бъдат качени много от предаванията на медията. Александър Сано, който работи с БНТ в новите й дигитални дейности, обеща до 6 месеца каналът да предлага богата продукция на телевизията, включително и дигитални архиви.

 

Ето част от отзивите на наши зрители от чужбина, които са гледали „Четвърта власт” в канала на БНТ в YouTube / http://www.youtube.com/user/BNTBulgaria?feature=watch /:

 

ivanvarbanov

Много съм благодарен, че качвате сериала! Не живея в България и това е единствения начин да го гледам. Сериалът е страхотен, много съм благодарен!

 

stoy4nov

Интересно решение! Вместо да се търсят пиратски копия, можеш да гледаш сериала по ужасно достъпен начин.

 

Victor Boychev

Колко близо до реалността! Браво на БНТ за интересния сценарии, за съжаление е доста познат.

 

Ivailo Martinov

Определено в България има страшно добри актьори,както и добри режисьори,всъщност имаме всички предпоставки за създаване на страхотни филмови продукции.Филмите “Под Прикритие”,”Четвърта власт” го доказват. Поздравления за БНТ за реализацията на тези продукции.

 

Eka7erinna

Много интересен сюжет, добър актьорски състав, завладяващ сериал. Благодаря, че го качвате тук.

 

Tony Kirov

Благодаря на БНТ и всички работещи в тази телевизия ! Поздрави от UK!

 

Radoslav Stoyanov

Браво на БНТ!!! Последните 5 години разбрахме, че имаме национална телевизия! KEEP IT GOING!

Start typing and press Enter to search

Четвърта власт

Започнаха снимките на „Четвърта власт”

 

БНТ започна снимките на новия си сезонен сериал „Четвърта власт”. На последната конкурсна сесия филмът бе класиран безапелационно на първо място от експертна филмова комисия като сериал, който в мащабна степен отговаря на обществената функция на БНТ. “Проектът е представен с високо качество, творчески потенциал и трябва да бъде приоритетно реализиран” се казва в оценката на експертите.

 Жанрът на сериала е политически трилър с класическа формула на  сблъсъка между политици, тайни служби и медии. „Четвърта власт” залага на  изключителен кастинг, запазена марка на БНТ. Първи ангажимент за български сериал е участието на Самуел Финци, който в момента е един от най-популярните актьори в Европа заради главната си роля в сериала “Flemming” на ZDF. Също за първи път в главни роли в български сериал участват Христо Шопов, Деян Донков, Христо Петков и Атанас Атанасов. В лентата зрителите ще видят любимите и познати вече от екрана на БНТ Владимир Пенев и Михаил Билалов, а в нежния силен каст влизат Снежина Петрова, Светлана Янчева и Ана Пападопулу. 

В главната женска роля дебют прави Мила Парушева. Режисьори са Стоян Радев и Димитър Коцев –Шошо, оператори Антон Бакарски и Владимир Михайлов. Изпълнителен продуцент на сериала е „Спотлайт” с продуцент Найо Тицин, която работи в екип със „Софилм”, компанията, която реализира проекти на европейската телевизия „АРТЕ” и известния кинорежисьор, сценарист и продуцент Люк Бесон в България.

 

 

Start typing and press Enter to search