Над 60 000 са гледали „Четвърта власт” в YouTube

- реклама -spot_img

Започнаха снимките на „Четвърта власт”

 

БНТ започна снимките на новия си сезонен сериал „Четвърта власт”. На последната конкурсна сесия филмът бе класиран безапелационно на първо място от експертна филмова комисия като сериал, който в мащабна степен отговаря на обществената функция на БНТ. “Проектът е представен с високо качество, творчески потенциал и трябва да бъде приоритетно реализиран” се казва в оценката на експертите.

 Жанрът на сериала е политически трилър с класическа формула на  сблъсъка между политици, тайни служби и медии. „Четвърта власт” залага на  изключителен кастинг, запазена марка на БНТ. Първи ангажимент за български сериал е участието на Самуел Финци, който в момента е един от най-популярните актьори в Европа заради главната си роля в сериала “Flemming” на ZDF. Също за първи път в главни роли в български сериал участват Христо Шопов, Деян Донков, Христо Петков и Атанас Атанасов. В лентата зрителите ще видят любимите и познати вече от екрана на БНТ Владимир Пенев и Михаил Билалов, а в нежния силен каст влизат Снежина Петрова, Светлана Янчева и Ана Пападопулу. 

В главната женска роля дебют прави Мила Парушева. Режисьори са Стоян Радев и Димитър Коцев –Шошо, оператори Антон Бакарски и Владимир Михайлов. Изпълнителен продуцент на сериала е „Спотлайт” с продуцент Найо Тицин, която работи в екип със „Софилм”, компанията, която реализира проекти на европейската телевизия „АРТЕ” и известния кинорежисьор, сценарист и продуцент Люк Бесон в България.

 

 

- реклама -spot_img
Previous articleBIG BROTHER
Next articleGo Week