Черешката на тортата – ти си звездата

- реклама -

Чарли Чаплин, Дон Корлеоне и Азис в

„Черешката на тортата – ти си звездата”

 

Картинг, кралска вечер и автентични български гозби са част от менюто следващата седмица

  

Чарли Чаплин, Дон Корлеоне и Азис сядат на масата следващата седмица в „Черешката на тортата – ти си звездата”. Но не истинските, а такива, каквито ги вижда един от участниците – актьорът и певец Стелиан, който ще се превъплъти в образа на всеки един от тях. Заедно с него за плакета ще се борят Елена – собственик на кетъринг фирма, Анета – педагог и собственик на туристическа агенция, Живко – фризьор и Нели – ресторантьор.

Първият домакин ще бъде Елена и нейната кралска вечер. Обстановката ще е пищна, основното ястие – нестандартно (пълнена тиква с три вида меса), а забавленията ще бъдат поляти с дегустация на вино. Атракцията на вечерта обаче безспорно ще бъде Чарли Чаплин.

Във вторник гости ще посреща Дон Корлеоне – именно в този образ ще се превъплъти Стелиан в своята вечер. Разбира се, кухнята ще е италианска, а ястията ще се поднасят в обратен ред, като първи ще е десертът. Всичко това ще бъде гарнирано с много изненади, песни, артистизъм и добро настроение.

Третата вечер ще бъде традиционно българска – ще започне с изпълнение на детски спектакъл, ще продължи с богата трапеза, включваща две предястия, две основни, домашен хляб и домашно кьопоолу, и ще приключи с много усмивки, сълзи и дори признание в любов.

Екстремно ще бъде началото на вечерта в четвъртък, когато масата ще подрежда Живко. Той ще посрещне гостите си с картинг, след което ще ги нагости със заек и манатарки.

Финалът на седмицата отново ще бъде традиционно български. На трапезата ще има печено прасе, агне в гърне и дроб сърма, изненадата ще е автентична, а накрая всички, заедно с шеф Манчев, ще се хванат на хорото.

 

„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 03 декември до 07 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

BIC ОТВОРИ ПЪРВИЯ ПО РОДА СИ ЦЕНТЪР ЗА СПОДЕЛЕНИ УСЛУГИ В БЪЛГАРИЯ

СВЕТОВНИЯТ ЛИДЕР В ПРОИЗВИДСТВОТО НА СРЕДСТВА ЗА ПИСАНЕ BIC ОТВОРИ ПЪРВИЯ ПО РОДА СИ ЦЕНТЪР ЗА СПОДЕЛЕНИ УСЛУГИ В БЪЛГАРИЯ Компанията планира да наеме 230...

Огнище на коронавирус в дом за хора със зрителни увреждания във Вълчедръм

Огнище на коронавирус има в дом за хора със зрителни увреждания във Вълчедръм. 32 са положителните проби за коронавирус за последното денонощие. От тях...

Зам.-министър Нанков е заразен с коронавирус

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е заразен с коронавирус. В профила си във Фейсбук той съобщава, че се чувства добре...

Възстановяват Страшимировите театрални празници в Разград

Във връзка със 150-годишнината от създаването на първата театрална дружинка в Разград и първата пиеса, играна на разградска сцена, се възстановяват Страшимировите...

COVID-19 – нови противоепидемични мерки в община Враца

Материалът COVID-19 – нови противоепидемични мерки в община Враца е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Мерки в подкрепа на бизнеса

Материалът Мерки в подкрепа на бизнеса е публикуван за пръв път на НОВИНИ.
Previous articleБез багаж
Next articleBIG BROTHER