„Черешката на тортата – ти си звездата”

- реклама -

Наполовина нигериец и участник под прикритие в

„Черешката на тортата – ти си звездата”

 

Рафтинг и шефът на шеф Манчев са изненадите следващата седмица

 

Следващата седмица „Черешката на тортата – ти си звездата” ще започне екстремно, ще продължи изненадващо и ще приключи международно и емоционално. Пред камерите на предаването ще застанат бовски зет със слабост към екстремните изживявания, проектант, студентка, българин с нигерийски корени и един участник под прикритие.

 Първият домакин – Иво, ще посрещне гостите си на място, за което не са и чували – гара Бов. Необичайната вечер ще продължи с много бовски специалитети, двучасово закъснение и екстремно изживяване – рафтинг. Втората вечер ще мине под знака на сложните и претенциозни специалитети, за които ще се погрижи студентката Маринела. Тя ще определи себе си като истински добър непрофесионалист в кухнята и безспорно ще го докаже с менюто, което ще подреди на масата.

 Проектантът Ивелина ще „проектира” специална торта, посветена на съпругата на шеф Манчев в сряда. Точно това е и моментът, в който ще бъде разкрита и голямата изненада на седмицата, а именно, че шефът на шеф Манчев – съпругата му Марина е сред участниците.

 Четвъртата вечер ще бъде с африкански привкус – своите кулинарни умения ще доказва Емануил – наполовина нигериец, наполовина дупничанин, представящ се за роднина на Уитни Хюстън. Мястото на срещата ще бъде град Дупница, а менюто ще съчетава африкански и традиционни български специалитети.

 Последната вечеря ще бъде поверена в ръцете на Марина, която ще приготви домашни хлебчета, домашна торта и много други специалитети. И макар домакинът да не е професионален готвач, изненадата ще бъде повече от професионална, а именно – Националният отбор по кулинария. Самият Манчев ще бъде особено взискателен към съпругата си и няма да й спести нито една критика.

 На финала, за плакета „Най-добър домакин” оспорвано ще се борят трима. Кой обаче ще бъде признат за най-вещ в кухнята, ще стане ясно в последния ден от седмицата, 26 октомври.

 

„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 22 до 26 октомври, от 17.00 ч. по Нова ТВ

 

 

- реклама -