Черешката на тортата

0
45

Изкушения и неудобни въпроси в страстната седмица

на „Черешката на тортата”

 

 В страстната седмица на „Черешката на тортата” ще има от всичко забранено – изобилие от храна, изкушения, моменти на близост, че дори и опит за атентат. Богата предпразнична трапеза ще подреждат разследващият журналист на Нова ТВ Васил Иванов, водещият Ники Кънчев, депутатката Петя Раева, X Factor-ът Джийсън Брад Люис и актрисата Деси Тенекеджиева.

 

Началото ще бъде ексцентрично, а домакин – човекът, който носи специален грим даже на вечеря – Людмил Августинов, или просто Джийсън. Оказва се, че X Factor-ът не само има много имена, но и много таланти, един от които безспорно е готвенето. Васил Иванов ще покаже, че дори на маса, продължава да разследва и няма да изпусне възможността да зададе неудобни въпроси на депутатката Петя Раева. Те обаче ще поставят началото и на доста близки отношения между тях двамата.

 

Във вторник менюто ще е хем вкусно, хем постно, хем полезно. Зрителите ще бъдат на гости на депутатката от ДПС и експерт по здравословното хранене Петя Раева. Вечерята определено ще се хареса на гостите, и особено на Васил Иванов, който отново ще подложи домакинята на кръстосан разпит.

В сряда на кулинарен прицел ще бъде именно разследващият журналист на Нова ТВ. Той ще разкрие уникалната си рецепта за шопска салата и още по-ценното разкритие „Ако искате да спестите пари за домашен робот – просто се оженете”. Менюто и обслужването ще бъдат в стил „Балкантурист”, а непушачите от групата ще бъдат принудени да прибягнат до драстични мерки на протест – с противогаз. Въпреки това отношенията все повече ще се затоплят, а разговорите ще стават все по-лични.

 

На Велики четвъртък домакинът ще е едновременно и рожденик. Вместо торта обаче, Деси Тенекеджиева ще приготви „супата на клошарите”, макар и по френски. А един обикновен залък хляб ще донесе сериозни главоболия на ТОП репортера, който не се спира пред нищо.

Гости на Разпети петък ще посреща водещият Ники Кънчев, но вместо 100 хиляди, ще им се падне сериозно изкушение – шоколадово суфле. Разбира се, няма да мине без сложни въпроси, които ще бъдат щедро възнаградени – с богата трапеза и изненада, която буквално ще разтопи сърцата на присъстващите.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.