Черешката на тортата

- реклама -

Плеймейтка, неочаквана буря и пушки на рамо в

„Черешката на тортата”

 

Плеймейтката Светлана Василева, синоптичката Никол Станкулова, астрологът Оксана Станчева, телевизионният водещ Витомир Саръиванов и акьорът-ловец Иван Ласкин ще седнат на една маса следващата седмица в „Черешката на тортата”.

 

Началото ще бъде повече от еротично – домакин ще бъде Мис Плейбой 2009 Светлана Василева. Тя ще заведе зрителите на пазар с трамвая и ще докаже, че сърцето й принадлежи на ЦСКА. Мис Плеймейт ще сготви почти сама, но менюто ще бъде последното нещо, което ще заинтересува гостите, защото същата  вечер ще се разрази истинска буря между Иван Ласкин и Никол Станкулова.

 

В каква посока ще поемат отношенията между двамата, ще стане ясно във вторник, когато домакин ще бъде именно чаровната синоптичка. Тя ще се подготви с перфектно меню, но един солунски лаврак почти ще развали хубавото време. Никол е приготвила и специална изненада за гостите в стил „Отмъщението на отличничката”.

 

В сряда домакинството ще е подвластно на разположението на звездите и богатата руска култура. Гости ще посреща астроложката Оксана, която ще покаже как руснаците оцеляват в лютата сума – с тежко меню, на което на калориите не им се вижда краят. Ще има водка и сельодка, което е сигурен знак, че настроението ще е приповдигнато. Вито ще спретне изненада на вечно закъсняващия Иван, Светлана ще свири на пиано, а Оксана ще изненада всички, като няма да направи хороскоп на никого.

 

В четвъртък Витомир Саръиванов ще подреди масата по полов признак – различни цветове за момиченца и за момченца. Никол ще се убеди лично, че Светлана няма силиконов бюст, гостите ще разберат на кого прилича Иван Ласкин, а изненадата ще накара всички да вържат кънките.

 

За финал в петък петимата ще нарамят пушките и сами ще отстрелят вечерята си в Карабунарското землище. Като виден домакин и още по-виден ловец Иван Ласкин ще отрупа масата с дарове на природата и братята карабунарци, което особено ще се услади на всички гости.

 

- реклама -