Музикална петорка в „Черешката на тортата”

Музикална петорка в „Черешката на тортата”Музикална петорка в „Черешката на тортата”

Екзотични продукти, разходка до Родопите и Валя Балканска ще допринесат за изключително впечатляваща седмица

 

Екзотика и традиционализъм, разходка до Родопите и изненада от Перник – всички те ще бъдат обединени под общия знаменател на музиката и ще допринесат за изключително впечатляваща седмица в „Черешката на тортата”.

От 14-и до 18-и май на масата ще седне истинска музикална петорка – Лилана, Явор от Gravity Co, Васил Петров, Маргарита Хранова и Наско от БТР.

Седмицата ще открие Лилана, която ще посрещне гостите си с меню, приготвено единствено от „национални” продукти като сьомга, авокадо и маскарпоне. Ястията й ще се получат доста сполучливо и всички ще останат доволни с изключение на един. Дали заради изненадата, или заради храната, Явор ще даде оценка само с една ръка.

Как обаче ще се справи самият той с домакинството, ще стане ясно във вторник, когато в кухнята ще влезе именно вокалистът на Gravity Co. Той ще покаже какво е научил в готварския техникум и ще шашне компанията с пиле с боровинки, уелингтън и специален десерт. За финал, от гостите ще станат страшни скици.

Истинско чудо ще се случи в сряда, когато Васил Петров ще смени имиджа и ще отведе зрителите в Родопите. Той ще приготви само национални ястия и ще вдигне летвата доста високо. Черешката на тортата обаче ще бъде изненадата му – най-българската певица Валя Балканска. Всички ще останат доволни, ще преядат и дори ще си поплачат.

В четвъртък в кухнята ще влезе Маргарита Хранова. Зрителите ще разберат с какви гозби е отгледала своите мъже – съпруг, двама сина и внуци, а гостите ще се почувстват наистина като у дома си. Накрая изненадата ще остави в захлас не само тях, но и съседите.

Финал на седмицата ще постави Наско от БТР. Именно той ще бъде причината за първи път „Черешката на тортата” да присъства на снимачната площадка на новия клип на групата. В кухнята ще се справи завидно добре и ще комбинира аспержи, заек и специална изненада от Перник.

 

 

 „Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ.  

- Advertisement -