ПОДСИГУРЯВАТ ОЩЕ ДВА ПАРКИНГА ЗА КОНЦЕРТА НА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ

- реклама -

ПОДСИГУРЯВАТ ОЩЕ ДВА ПАРКИНГА ЗА КОНЦЕРТА НА
ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ НА 22 МАЙ

Още два паркинга ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта на Цеца Величкович в „Арена Армеец“ на 22 май. Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа. „Арена Армеец“ също разполага с паркинг, побиращ около 1000 автомобила.

За да бъдат избегнати задръстванията и струпванията в района на „4 км“, където по правило трафикът е утежнен в ден на голямо събитие в „Арена Армеец“, ще бъде създадена допълнителна организация и насочващи табели за улеснение на посетителите на комплекса.

На 22 май вратите на „Арена Армеец“ за посетители ще бъдат отворени в 18:30 ч. Ще бъде извършвана щателна двойна проверка за автентичност на билети за концерта – всички зрители ще минат през главния контролно-пропускателен пункт (КПП), след което ще бъдат насочвани от разпоредителите към съответните входове на арената като преминават през следните КПП-та:
КПП 1 – към вход А
КПП 2 – към вход D
КПП 3 – към вход B
КПП 4 – към вход C.

Поради големия интерес към концерта на Цеца Величкович ще бъдат изградени допълнителни билетни каси на територията на „Арена Армеец“, които да удовлетворят и почитателите на певицата, желаещи да си закупят билети непосредствено преди началото на събитието.

Обемисти, остри и твърди предмети ще бъдат отнемани от охраната на входовете. Лица във видимо нетрезво състояние и непристойно поведение няма да бъдат допускани на територията на „Арена Армеец“.

Лица до 18-годишна възраст при влизане в „Арена Армеец“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи “Декларация за закрила на деца на обществени места”. Тя може да бъде изтеглена от официалния сайт на АРТ БГ www.artbulgaria.org. Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи „Декларация за закрила на деца на обществени места”, валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

- реклама -