bTV Radio Group разширява обхвата на станциите си с две нови честоти

Съветът за електронни медии финализира конкурсите за радиодейност, като bTV Radio вече ще се слуша и в Русе, а радио N-JOY – и в Приморско

Водещото информационно-музикално радио bTV Radio и най-голямата музикална радио верига в страната – радио N-JOY разширяват обхвата си с нови честоти на излъчване.

От есента жителите на град Русе ще могат да следят bTV Radio с новини на всеки час, актуални предавания и модерно музикално звучене на честота 88.9 MHz. Освен съдържание от ефира на bTV, програмата на bTV Radio предлага и две авторски предавания – „За града“ и „Важното, казано на глас“, в които водещите Диана Хаджийска, Лили Ангелова и Светослав Николов представят най-актуалните теми в информационния поток със събеседници на живо в студиото. Това е деветата честота, на която ще се слуша bTV Radio, освен на досегашните за София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Силистра Кърджали, Горна Оряховица и Велинград.

Съветът за електронни медии финализира конкурса и за радиочестота в град Приморско, където вече ще звучи лидерът в националния ефир – радио N-JOY. Феновете могат да слушат любимото си радио в над 50 града в цялата страна, и по целия път от София до Южното Черноморие. Новата честота, на която почитателите на най-горещите хитове и най-забавните водещи ще могат да следят програмата на радио N-JOY в Приморско от есента е 100.6 MHz.
Програмата на N-JOY предлага и уникални награди, много свеж хумор и гарантирано добро настроение.

bTV Radio и радио N-JOY са част от портфолиото на bTV Radio Group, заедно с радиата Z-Rock, Jazz FM и Classic FM.

Можете да следите програмата на bTV Radio и радио N-JOY също и онлайн. Следете ни и във Фейсбук на https://www.facebook.com/btvradio/ иhttps://www.facebook.com/RadioNJOYBulgaria  където можете да гледате и интервюта с гостите на bTV Radio.

Start typing and press Enter to search