BSS Media призовава за помощ за бедстващите в югоизточна България

- реклама -spot_img

Радиостанциите Веселина, Витоша, Меджик ФМ и радио и телевизия The Voice анонсират в ефира си дарителските инициативи на БЧК и БНТ

В деня на национален траур за жертвите на опустошителните наводнения в община Харманли, екипите на медиите на BSS Media приканват многобройните си слушатели и зрители да направят дарение в помощ на бедстващите.

Апелът за съпричастност, отправен от радиостанциите Веселина, Витоша, Меджик ФМ и радио и телевизия The Voice насочва към две действащи дарителски кампании – на Българската национална телевизия и Българския червен кръст.

Банковата сметка за парични дарения за пострадалите от наводненията в община Харманли, разкрита от БЧК е:

Български Червен кръст

Уникредит Булбанк АД

BG64UNCR76301078660913

UNCRBGSF

Дарения могат да бъдат направени и онлайн на страницата на организацията www.redcross.bg.

БНТ също стартира дарителска кампания в подкрепа на бедстващите в с. Бисер. Дарителските SMS на кратък номер 17 777 с текст DMS BEDSTVIE са с цена 1,20 лв. с ДДС за абонати на трите мобилни оператора.

Социалното министерство обяви и адреса на териториалното подразделение на Агенцията за социално подпомагане в град Харманли, където се приемат одеала и дрехи: гр. Харманли, ул.”Иван Вазов” 46-А.

Дарения за пострадалите се приемат и препращат и чрез всички подразделенията на Агенцията в страната.

 

Повече информация за начините да подкрепите нуждаещите се – на сайтовете на институциите RedCross.bg, bnt.bg и asp.government.bg.

- реклама -spot_img