БРИТАНСКАТА ЗВЕЗДА DELILAH И DJ Emil Prize…

Emil_PrizeЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА DJ СЦЕНА EMIL PRIZE ПОДГРАВЯ                                            БРИТАНСКАТА ЗВЕЗДА DELILAH В СОФИЯ

 

  На 10 декември, британската изпълнителка Delilah ще гостува в Sofia Live Club. Феновете на 23-годишната изпълнителка ще имат шанс да чуят на живо хитове като: “Time”, “Go”, “Love you so”, “Inside my love” и още много други в неповторима акустична версия. Началото е точно в 20:30 часа, а самата тя обещава шоуто да бъде специално.

 

Delilah_PicПреди талантливата изпълнителка да завладее всички със своя неповторим глас и присъствие, на сцената ще се качи един от лидерите на българската DJ сцена – Emil Prize. Българинът стана популярен покрай серията партита Camp Sessions, които се превърнаха в неизменна част от клубния живот в столицата, както и по морето. Емил ‘Боро’ Борисов, известен като Emil Prize започва да се занимава с музика през 1999 година. Определя стила си като страхотен микс от Funky Breaks, Breakbeat, Dubstep и Drum&Bass. Голям почитател на сноуборд и уейкборд. Очаквайте страхотен микс от музика на 10 декември в Sofia Live Club.

- Advertisement -