Бон Апети става на една годинка

- реклама -

Повече сицилианска и азиатска кухня си пожелават чаровните водещи през втората година

 

Освен най-светлия християнски празник Великден, тази седмица най-симпатичното и свежо кулинарно предаване Бон Апети има и още един повод за празнуване – своя първи рожден ден в ефира на Нова ТВ. На 11 април миналата година чаровните Лора и Стоян за първи път влязоха в дома на зрителите с най-сладката мисия – да покажат, че удоволствието в кулинарията се крие на всяка крачка – от купуването на продуктите, експериментите в кухнята, поднасянето на ястията и споделянето им с приятели.

За една година Бон Апети внесе изключително много свежест в родния ефир, утвърди се като едно от най-успешните кулинарни предавания, а тандемът Стоян и Лора се превърна в най-предпочитаната и обичана двойка водещи.

Занапред двамата симпатяги си пожелават повече автентична сицилианска кухня, както и директно включване от Тайланд и среща с азиатската кулинарна култура. Стоян все още помни подготовката за миналия Великден, когато правили козунаци по изпитана рецепта на баба му и месели до 3 часа през нощта. Лора пък признава, че с удоволствие би се върнала отново на остров Самотраки, където бяха заснети първите епизоди. Именно тях тя помни като най-впечатляващите моменти на екрана. Двамата споделят, че вече приемат предаването като малък човек – проявява характер, а пред себе си има куп мечти и амбиции за покоряване.

 

За празника утре чаровните водещи обещават да бъдат по-цветни от всякога. В студиото ще влезе важен човек, който отговаря за художественото оформление и досега винаги е оставал зад кадър. И разбира се, това, без което не може нито един рожден ден, особено този на Бон Апети – изкушаваща празнична торта.

 

- реклама -